Planeetjes: Omnibus

Hoewel deze korte verhalen zich afspelen na de eerste Planeetjes, is het geen echt vervolg. Wel met veel referenties en wederom nieuwe werelden en wezens te ontdekken, zelfs een nieuw spel!

Klik hier om de nederlandse versie te kopen!
(kan alleen met PayPal of creditcard)


Cover
omnibuscover-0001.png

Info
Ergens ver weg in de ruimte is een klein universum met allerlei kleine planeetjes, gecreëerd door een creatieve Godin!
Na de gebeurtenissen van "Rommel in de ruimte", gaan we kijken naar de wezens zelf met korte verhalen:


  • "Op zoek naar licht"
  • "Een nieuw spel"
  • "De harige planeet"
  • En...ruimtebabies!

De hoofdpersonen
popke.png 
Popke.
Een lieve en vrolijke bewoonster van de knuffelplaneet. Ze is altijd in voor avontuur en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken! Ze is ook altijd in een vrolijke stemming, maar het donker vindt ze niet zo fijn. Daar zijn misschien wel monsters! 
lampje.png 
Lampje
Één van de lichtwezens die alle andere wezens helpen door ze licht te geven. Hij is nog maar 2 dagen oud, maar hij voelt zich al geroepen om de held uit te hangen en iedereen zich veilig te laten voelen. 
flop.png 
Flop.
De allergrootste pechvogel van de Spelletjesplaneet. Hij gooit altijd enen, komt heel vaak op "terug naar start" en heeft de grootste moeite om de andere spelletjesspelers bij te houden. Hij verliest altijd. Maar, hij zet door en wie weet wordt hij ooit zo groot als de rest! 
sitehaarslaper-0002.png 
Kleintje.
Deze haarslaper is één van de schrikkerigste wezens van de harige planeet. Één kleine aanwijzing op gevaar en hij roept meteen "iep!". Verder is hij ook erg verlegen en ziet Kapitein Regenboog als zijn beschermengel. 
ruimtebaby.png Ruimtebaby
Deze wezens hebben geen planeet meer, daarom zweven ze los in de ruimte. Ze zijn gek op humor, lachen, schreeuwen en natuurlijk kunnen ze niet zonder hun speentjes! 
 


Voorbeeldpagina's:
tn_100x137intro1.pngtn_100x137licht2.pngtn_100x138spel1.pngtn_100x138haar3.pngtn_100x137gag1.png

Foto's van het boekje:
tn_200x236fotos-0001.jpg