Wat een avontuur!!

Posted by Lienne, Woensdag 8 April 2015
Het is voorbij, het grootste avontuur wat ik ooit heb beleefd! En het was heel bijzonder! Ook spannend, eng, moeilijk, mooi en erg intensief!

Spelen met Snoetje is leuk geworden! Er ging wel een heleboel nog niet zoals het moest zijn, of zoals het beter had gekund, maar dat maakt niet uit! Voor een try-out was het superleuk! En het publiek heeft genoten! Dat is het allerbelangrijkste! Wauw, zoveel positieve reacties heb ik gehoord, ook van volwassenen! Ze vonden het echt een feestje, iemand voelde zich weer kind en iemand anders vond het weer heel inspirerend. Er waren ook lekker veel deelnemers voor de kleurplaatwedstrijd, en ik ben ook heel blij dat er ook kinderen in de zaal zaten en niet alleen maar bekenden van mij!

Ik ben ook erg blij met de hulp die ik heb gehad. Veel feedback, hulp en steun door het hele proces heen en met de techniek erachter!
Ook ben ik blij dat mensen wilden meespelen in de filmpjes voor de interactieve stukjes en dat ik hulp heb gehad met het verzamelen van 20 dozen en het inpakken ervan! Stiekem zitten er toch best veel mensen achter deze voorstelling. Theater maken kun je niet alleen!

Alvast wat screenshots, straks komt er nog een leuke compilatie:
telefoon.jpgkoningkoko.jpgwetenschapper.jpgtoren.jpgeieren.jpgknutselen.jpgventilator.jpgeinde.jpg

Reageer!

Naam:
Homepage:
[+] normaal
:)
:P
:s
:D
;)
:(
^_^
:((