Drukte drukte

Posted by Lienne, Donderdag 22 Januari 2015
Ik heb een ontzettend drukke week gehad. Naast het maken van mijn promofilmpje heb ik ook 3 hele lange repetitiedagen gehad in het theater waar ik ga spelen! Dat was hard werken zeg! Maar wel superleuk, we hebben geprobeerd zoveel mogelijk met de attributen erbij te spelen. De show staat nu, op de filmpjesscenes na en nog wat dingetjes die nog moeten worden voorbereid. En ik weet nu ook hoeveel ruimte ik heb en hoe het ongeveer gaat voelen.
Ik ben ook superblij dat ik een goeie videocamera heb, daarmee hebben we een doorloop gedaan en gefilmd! Goed voor als referentie. En thuis film ik ook mijn acts en ideeën.
Verder ben ik ook bij een vriendin wezen filmen voor 1 van de filmpjes. Ook hele gezellige dag gehad en ik weet zeker dat dat filmpje ook leuk gaat worden!

Nu ben ik supersupermoe! Heb de halve dag alleen maar gelegen, hihi.
Maar toch jammer dat de week weer voorbij is. Ik vind hard werken aan iets moois erg leuk! De volgende superintensieve week wordt de week voor de uitvoering, en daarbij natuurlijk de uitvoering! Dat wordt spannend!

Nu, nog veel thuis oefenen, voorbereiden en natuurlijk heel veel reclame maken! Komen jullie ook kijken naar mijn debuut?

photo_4klein.jpg
Hihi, zwembad! Dit was een decortest, nog zonder de rest van het decor. Grote kans dat de vloer uiteindelijk niet blauw wordt.

Reacties

Daniel-Lee (homepage) 
Neh, dat blauw is maar niks. Misschien roze? Of groen? Offeuh.... geel?

Het wordt een supergave show, iedereen die niet komt kijken weet niet wat ze missen!

Reageer!

Naam:
Homepage:
[+] normaal
:)
:P
:s
:D
;)
:(
^_^
:((