Stripdagen Gorinchem

Posted by Lienne, Zondag 9 Maart 2014
Zo! Dat was weer lang geleden dat ik ben gaan signeren!
Ik heb ondanks dat het super rustig was vanwege het mooie weer (ik zat binnen) toch aardig wat boekjes verkocht! Ook van fans! Heel leuk, met het eerste deel wist ik natuurlijk niet of ze het wel leuk vonden. Als mensen die het eerste deel hebben ook mijn nieuwe strip kopen, geeft dat aan dat ze het leuk vonden.
Ik heb ook gelijk aan het echte echte vervolg gewerkt! Ik doe al 3 jaar erover om een goed verhaal te bedenken. Het is heel moeilijk om weer een groot en een net zo goed of zelfs beter verhaal te bedenken. Zeker omdat ik een heleboel personages in mijn strip heb! In plaats van 1 hoofdpersoon die allerlei avonturen beleeft. Ik heb in de loop der tijd ook allerlei hele interessante stukjes bedacht die nog in dat verhaal gepropt moeten worden. Lastig allemaal. Maar het komt er zeker! Ik heb ook een idee voor de strip die weer daarna komt haha!

Oja, ook weer geregeld dat ik in Breda mag staan! In ruil voor Snoetje spelen. Super leuk, dit jaar mag ik 2 keer op een stripbeurs gekkigheid uithalen.

Reageer!

Naam:
Homepage:
[+] normaal
:)
:P
:s
:D
;)
:(
^_^
:((