Promofilmpje Spelen met Snoetje

Vrijdag 16 Januari 2015

Originelen te koop

Maandag 15 December 2014
Wist je dat je ook de originelen van mijn strips mag kopen?
Je krijgt dan een papier met de lineart, in een plastic mapje! Inclusief sommige foutjes die ik later met de computer heb weggewerkt, hihi.

originelen.jpg

Ik heb zowel van de covers (in A3 formaat) zoals je op de foto ziet, als het binnenwerk.
Mail naar mij voor de prijzen! Of doe zelf een bod!

Flyer

Maandag 1 December 2014
De flyer van de voorstelling is af! En, je kan nu al kaartjes reserveren!
Superspannend dit! Het wordt steeds echter, leuker en spannender!

flyer2tekstkleinalweer.png

Snoetje gaat solo!

Woensdag 26 November 2014
Zoals je misschien gelezen hebt was ik op zoek naar een nieuwe tegenspeler voor mijn voorstelling, omdat de vorige niet meer kon. Helaas is dat niet gelukt.
Dat was best moeilijk. Wat dan? Hoe moeten we nu verder? De producent/regisseur/technicus/nog vanalles stelde voor om er dan een solovoorstelling van te maken met videos. Ik vond het heel eng om daarvoor te kiezen, want ik weet niet of ik dat aankan. Maar, hij heeft me overtuigd en nu zijn we weer keihard aan de voorstelling aan het werken! Nog maar iets meer dan 4 maanden!

Het is spannend, het is een flinke uitdaging en ik moet heel veel oefenen en voorbereiden, maar het gaat lukken! Het moet lukken!
Ondanks dat ik het eng vind, vind ik het ook erg leuk en ik ben heel erg gedreven. Ik ben zo'n beetje elke dag de hele dag bezig met de voorstelling!
We hebben al de eerste repetitiedag gehad in een klein theatertje en na eventjes wennen heb ik er erg veel plezier gehad! Het gaat helemaal goedkomen!

repetitiescreenshot.jpg

Bij de tv

Maandag 3 November 2014
Ik was afgelopen vrijdag in een tv studio! Deze keer niet als publiek, maar als gast!! Het ging over spreekangst en ik werd ermee geholpen, het lukte om tegen het publiek iets te vertellen!
Dat was een hele bijzondere ervaring, ook omdat ik aan het begin als Snoetje mocht komen! Ik hou echt van die bijzondere sfeer en optreden en spannende dingen meemaken. Ik voel me helemaal thuis op het podium. Super leuk, alleen euhm, oepsie ik had me niet zo goed voorbereid! Ik had niet verwacht dat ik een act mocht laten zien, en normaal heb ik er attributen en muziek bij, dus ik deed maar wat haha. Jammer, maar hopelijk viel het mee! Je kunt in ieder geval de aflevering over een tijdje op mindtuning.nl bekijken.
Ik had graag het beste van mezelf willen laten zien bij zoiets speciaals, ook omdat ik stiekem wel vaker iets bij de tv te zou willen doen. Haha, nog een droom! 

Toch wel stoere foto's gevonden:
10631249_526643637439065_4409582196217470701_o-0001.jpg
tn_500x281snoetjeoptv.jpg

Nou, de theatershow gaat in ieder geval zekerweten heel leuk worden en ik hoop dat ik hem daarna nog vaker mag doen en er succes mee zal hebben. Ik ben nog steeds op zoek naar een tegenspeler, dus als je dit leest, stuur gerust een mailtje!

Opnieuw op zoek

Maandag 6 Oktober 2014
Helaas, mijn theatermaatje kan door familieproblemen niet meer meedoen. Dat is natuurlijk heel jammer, want zonder maatje kan de voorstelling niet doorgaan!
Dus nu ben ik met spoed op zoek naar een nieuw maatje! Wil jij mij helpen? Kan/wil je niet meedoen? Dan kun je nog altijd onderstaande flyer doorsturen naar iedereen die je kent (natuurlijk het liefst mensen die van theater houden).
Auditie 19 November!
-----------------------------
gezochtflyer-0001.png

Stripfestival Breda

Zaterdag 4 Oktober 2014
Volgend weekend (11+12 Oktober) ben ik op de stripbeurs in Breda! Je kan natuurlijk weer strips en haarslapers van me kopen, mij wat laten tekenen voor jou en mini schilderijtjes kopen. Voor deze gelegenheid heb ik er nog 2 extra gemaakt! Misschien komt er nog 1 bij, wie weet!

schilderijtjes2-0002.jpg

Stripwinkel.nl

Maandag 22 September 2014
Al lees ik zelf geen e-books, ik vind het wel leuk om mijn strips meer bekendheid geven! De eerste Planeetjes staat nu te koop op de site http://stripwinkel.nl/, waar je hem kan downloaden voor een klein prijsje! De tweede Planeetjes zal natuurlijk ook nog volgen.

Kala de vlinder

Donderdag 11 September 2014
Ik heb een kinderboek geillustreerd! Dat heb ik wel vaker gedaan, maar deze is ook echt uitgegeven! Als het goed is kun je hem al bij Jaylen Books kopen.

kala-de-vlinder-boek-268x279.png

groot.png

Snoetje in het theater

Maandag 11 Augustus 2014
Hoera! Ik mag het eindelijk vertellen! (of eigenlijk had ik het al verteld, maar nu is het zekerder!)
Snoetje komt in het theater, met een eigen show! Samen met Kiki en misschien ook nog KOKO!
Met decor, licht, muziek...alles! We werken nog aan de inhoud, maar ik kan wel alvast vertellen dat het supervrolijk, onzinnig en deels interactief wordt en je zult vast veel terugzien van mijn tekenfilmgeest en tekeningen, hihi. Een soort "levende tekenfilm" wordt het, met een mix van circus!
tn_500x351flyer1.jpg
Datum: 6 April 2015 (tweede paasdag)
Tijd: 14:30
Plaats: Imperium, Leiden

Het duurt nog wel even, maar je kan je wel vast inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden!

Ik kan niet wachten! Ik weet zeker dat het hartstikke leuk gaat worden! En we hebben een heel leuk team!