Hard werken!

Zaterdag 4 April 2015
Het is bijna zover!!! Ik heb gister een hele lange dag gehad in het theater, we hebben heel hard gewerkt!! Ik heb de hele dag gerepeteerd, en daarna nog de hele show gedaan. En toen kwamen we erachter dat de show te lang is, dus moesten we wat dingetjes eruit gooien. Maar dat is alleen maar goed, want zo houden we het beste over.
Daarna heb ik ook nog meegeholpen met het licht ophangen. Ik kwam pas om 2 uur thuis vannacht!! :o Ik heb niet veel met de lampen zelf gedaan haha, ben een kluns dus dan oeps. Jeumig! Wat zit er veel aan licht en effecten in de show! :o

imperiumoefenen-0003.jpg

Vandaag een rustdag en nog de laatste dingetjes en even oefenen.

Morgen opbouwen, repeteren met licht en beeld. En dan...spannend!! Pssst, als je niks  te doen hebt tweede paasdag

Win kaartjes!

Donderdag 26 Maart 2015
Nog heeeeel even...en dan komt de leukste voorstelling van heel nederland tot leven!
Wil je gratis kaartjes winnen? Deel dan het berichtje van On Steetsj Theater op gezichtsboek! Zie hier: https://www.facebook.com/onsteetsjtheater

Nog anderhalve maand!

Zaterdag 21 Februari 2015
Er liggen al paasspullen in de winkel, de voorjaarsvakantie is net begonnen of voorbij, het is half februari...Het gaat nu heel heel dichtbij komen!
Dat betekent dat ik nu heel hard reclame moet gaan maken! Afgelopen week ben ik al op pad geweest om flyers en posters te verspreiden. Als verlegen persoon zijnde was dat best eng, maar het is toch gelukt!
Ik ben heel benieuwd! Zou het me lukken? Om een volle zaal te krijgen?

Drukte drukte

Donderdag 22 Januari 2015
Ik heb een ontzettend drukke week gehad. Naast het maken van mijn promofilmpje heb ik ook 3 hele lange repetitiedagen gehad in het theater waar ik ga spelen! Dat was hard werken zeg! Maar wel superleuk, we hebben geprobeerd zoveel mogelijk met de attributen erbij te spelen. De show staat nu, op de filmpjesscenes na en nog wat dingetjes die nog moeten worden voorbereid. En ik weet nu ook hoeveel ruimte ik heb en hoe het ongeveer gaat voelen.
Ik ben ook superblij dat ik een goeie videocamera heb, daarmee hebben we een doorloop gedaan en gefilmd! Goed voor als referentie. En thuis film ik ook mijn acts en ideeën.
Verder ben ik ook bij een vriendin wezen filmen voor 1 van de filmpjes. Ook hele gezellige dag gehad en ik weet zeker dat dat filmpje ook leuk gaat worden!

Nu ben ik supersupermoe! Heb de halve dag alleen maar gelegen, hihi.
Maar toch jammer dat de week weer voorbij is. Ik vind hard werken aan iets moois erg leuk! De volgende superintensieve week wordt de week voor de uitvoering, en daarbij natuurlijk de uitvoering! Dat wordt spannend!

Nu, nog veel thuis oefenen, voorbereiden en natuurlijk heel veel reclame maken! Komen jullie ook kijken naar mijn debuut?

photo_4klein.jpg
Hihi, zwembad! Dit was een decortest, nog zonder de rest van het decor. Grote kans dat de vloer uiteindelijk niet blauw wordt.

Promofilmpje Spelen met Snoetje

Vrijdag 16 Januari 2015

Originelen te koop

Maandag 15 December 2014
Wist je dat je ook de originelen van mijn strips mag kopen?
Je krijgt dan een papier met de lineart, in een plastic mapje! Inclusief sommige foutjes die ik later met de computer heb weggewerkt, hihi.

originelen.jpg

Ik heb zowel van de covers (in A3 formaat) zoals je op de foto ziet, als het binnenwerk.
Mail naar mij voor de prijzen! Of doe zelf een bod!

Flyer

Maandag 1 December 2014
De flyer van de voorstelling is af! En, je kan nu al kaartjes reserveren!
Superspannend dit! Het wordt steeds echter, leuker en spannender!

flyer2tekstkleinalweer.png

Snoetje gaat solo!

Woensdag 26 November 2014
Zoals je misschien gelezen hebt was ik op zoek naar een nieuwe tegenspeler voor mijn voorstelling, omdat de vorige niet meer kon. Helaas is dat niet gelukt.
Dat was best moeilijk. Wat dan? Hoe moeten we nu verder? De producent/regisseur/technicus/nog vanalles stelde voor om er dan een solovoorstelling van te maken met videos. Ik vond het heel eng om daarvoor te kiezen, want ik weet niet of ik dat aankan. Maar, hij heeft me overtuigd en nu zijn we weer keihard aan de voorstelling aan het werken! Nog maar iets meer dan 4 maanden!

Het is spannend, het is een flinke uitdaging en ik moet heel veel oefenen en voorbereiden, maar het gaat lukken! Het moet lukken!
Ondanks dat ik het eng vind, vind ik het ook erg leuk en ik ben heel erg gedreven. Ik ben zo'n beetje elke dag de hele dag bezig met de voorstelling!
We hebben al de eerste repetitiedag gehad in een klein theatertje en na eventjes wennen heb ik er erg veel plezier gehad! Het gaat helemaal goedkomen!

repetitiescreenshot.jpg

Bij de tv

Maandag 3 November 2014
Ik was afgelopen vrijdag in een tv studio! Deze keer niet als publiek, maar als gast!! Het ging over spreekangst en ik werd ermee geholpen, het lukte om tegen het publiek iets te vertellen!
Dat was een hele bijzondere ervaring, ook omdat ik aan het begin als Snoetje mocht komen! Ik hou echt van die bijzondere sfeer en optreden en spannende dingen meemaken. Ik voel me helemaal thuis op het podium. Super leuk, alleen euhm, oepsie ik had me niet zo goed voorbereid! Ik had niet verwacht dat ik een act mocht laten zien, en normaal heb ik er attributen en muziek bij, dus ik deed maar wat haha. Jammer, maar hopelijk viel het mee! Je kunt in ieder geval de aflevering over een tijdje op mindtuning.nl bekijken.
Ik had graag het beste van mezelf willen laten zien bij zoiets speciaals, ook omdat ik stiekem wel vaker iets bij de tv te zou willen doen. Haha, nog een droom! 

Toch wel stoere foto's gevonden:
10631249_526643637439065_4409582196217470701_o-0001.jpg
tn_500x281snoetjeoptv.jpg

Nou, de theatershow gaat in ieder geval zekerweten heel leuk worden en ik hoop dat ik hem daarna nog vaker mag doen en er succes mee zal hebben. Ik ben nog steeds op zoek naar een tegenspeler, dus als je dit leest, stuur gerust een mailtje!

Opnieuw op zoek

Maandag 6 Oktober 2014
Helaas, mijn theatermaatje kan door familieproblemen niet meer meedoen. Dat is natuurlijk heel jammer, want zonder maatje kan de voorstelling niet doorgaan!
Dus nu ben ik met spoed op zoek naar een nieuw maatje! Wil jij mij helpen? Kan/wil je niet meedoen? Dan kun je nog altijd onderstaande flyer doorsturen naar iedereen die je kent (natuurlijk het liefst mensen die van theater houden).
Auditie 19 November!
-----------------------------
gezochtflyer-0001.png