Huize Huijgensteijn Vlog

Vrijdag 20 Mei 2016
Voor de productie van dit jaar hebben we besloten een videoblog bij te houden! Elke week film ik op de repetitie en kun je daarna op Youtube onze videoblog bekijken!
Vandaag is de eerste van start gegaan! Met Ward de reporter en...Rick.

In de Krant

Vrijdag 20 Mei 2016
Afgelopen woensdag en donderdag ben ik in een kinderziekenhuis geweest als Snoetje. De hele hal was omgetoverd tot een fijn feest. Het was erg leuk, ook omdat het samen met een hele groep was, en weer een hele nieuwe ervaring. Ik ben ook eventjes in de kamers geweest. Ik wilde vroeger graag cliniclown worden, dus er is weer een jeugddroompje van mij een beetje uitgekomen. Het leek me toen zo mooi om mensen op te vrolijken, maar ik ben er inmiddels achter dat dat niet alleen in ziekenhuizen hoeft.  Blijft toch een mooie ervaring!
Ik stond ook samen met de groep van woensdag in de Telegraaf! Snoetje word iets bekender haha.
a-0001.jpg

Huize Huijgesteijn

Maandag 11 April 2016
Hoera! On Steetsj Theater start weer met een nieuwe productie!

Gister was de auditie. Al hoor ik een beetje bij het productieteam, ik moest ook auditie doen haha. Dus dat was voor mij ook best spannend. Maar, ik ben ook door.
Er waren kinderen bij van verschillende leeftijden en uit allerlei hoeken, dat is leuk! Ik ben heel benieuwd wat het gaat worden.

Het is een andere groep dan vorig jaar, ook een andere regisseur, maar het voelt (nu al) als een fijne groep.

huis-160.png

Nieuwe showreel

Vrijdag 15 Januari 2016
Het is een hele lange tijd geleden dat ik voor het laatst een showreel heb gemaakt. Ik heb dan ook in de jaren tussen de kunstacademie en nu vooral aan illustratieprojecten en strips gewerkt, kleine animaties en de grote animaties waren tot dusver geheim.
Maar nu mag ik ze eindelijk publiceren, hoera!
Je ziet er tussendoor stukjes van de animatie die ik (met oud-klasgenoten) heb gemaakt en voor een spel wat helaas nooit is afgekomen.

Geniet ervan!

Het avontuur is voorbij, op naar een nieuwe.

Zondag 10 Januari 2016
Zo, Jasper - de musical! Is voorbij.
We hebben fantastisch gespeeld, met alle voorstellingen (bijna) uitverkocht! En wauw, wat een energie! Bij de premiere een groot applaus gekregen, ik kreeg daarna echt een flinke energieboost. Daarom, daarom hou ik van theater, toneelspelen! Yes! Ik heb gezongen, hoewel ik geen zangtalent ben. Maar ik heb er wel veel van geleerd. En ik vind het altijd fantastisch om weer op het podium te staan.
Het licht was ook erg mooi, het decor was compleet en iedereen had ook leuke kostuums aan.

We hebben keihard gewerkt, vooral in de bouwdagen ervoor. Poeh, 8 uur voor de deur staan en 1 uur 's nachts weer naar huis...
Maar het is het allemaal waard geweest, we hebben ook een superleuk team gehad! Het was een hele leuke week, met ook hele leuke momenten.

En nu is al dat moois weer voorbij, weer op naar het gewone leven.

Op naar een nieuw avontuur.

img_2768-0002.jpg

Reserveer nu je kaartjes!

Dinsdag 1 September 2015
Het is een hele tijd geleden van mijn laatste blog!
Maar, ik heb leuk nieuws!

Je kan vanaf nu kaartjes reserveren voor Jasper - de musical!
Kom allemaal kijken, zeg 't voort!
tn_300x422jaspermusical-0001.png

En raad eens wie die tekening heeft gemaakt...   Ondertussen ben ik hard aan het werk aan de animatie. Samen met nog 2 oud klasgenootjes!

Schetsje Jasper decor

Woensdag 24 Juni 2015
Ik heb een schets gemaakt van het decor van Jasper de musical.
In mijn dromenschrift, hihi. Want ik ben op vakantie en ik ben mijn schetsboek vergeten.
Ja, zelfs op vakantie blijf ik doorgaan!
Op de een of andere manier vind ik dat hij een treintje moet hebben (helemaal achterin, zodat de spelers daar niet staan haha) en een hangend vliegtuigje. De rest was al bedacht, ik heb het alleen even getekend en nog wat dingetjes erbij gezet.
Ik zie er naar uit! Een echt decor, leuk!
photo23-06-2015230311-0001.jpg

Jasper de musical

Woensdag 27 Mei 2015
Hoi mensen! Het is inmiddels een tijdje geleden dat Spelen met Snoetje voorbij is. We zijn nog aan het broeien voor een vervolgvoorstelling, Snoetje houdt nog niet op!
En ondertussen werk ik mee aan...Jasper de musical! Ook een erg leuk project, en veeeel groter ook!
Ik heb de karakters ontworpen, doe alle illustraties en speel zelf ook een rol. Maar, dat is niet alles! Er is ook een fanclub waar ik me mee bezig hou en er is gevraagd of ik een animatie wil maken voor in de voorstelling. Dat wordt super gaaf en een hele uitdaging! Wat het precies wordt zal ik natuurlijk niet verklappen, maar ik ben wel heel benieuwd of het gaat lukken. Het is wel erg veel werk, als iemand interesse heeft om mee te werken aan de animatie (bijvoorbeeld inkleuren), graag! Laat het weten!
En ik moet leren zingen hahaha.

Omdat er geld nodig is om een mooie musical te maken, kan iedereen doneren en/of lid worden van de fanclub! Met de fanclub heb je toegang tot allerlei exclusieve dingen! Wil je ook fan worden? Klik dan hier en schrijf je in!

sponsoring-geld.png

Compilatie

Woensdag 22 April 2015
Ik heb een compilatie gemaakt van de voorstelling!
Het was lastig, er zijn best veel stukjes die ik zou willen laten zien, maar tegelijk wil ik ook niet alles laten zien en zie ik overal verbeterpunten! Wel erg leuk dat er toch veel werd gelachen in de show. En niet alleen door kinderen.

Veel kijkplezier!


En wie weet, zou ik deze (een verbeterde versie) ook ergens anders mogen opvoeren! Dat zou tof zijn!

Ik ben al aan het nadenken over de volgende voorstelling.

Wat een avontuur!!

Woensdag 8 April 2015
Het is voorbij, het grootste avontuur wat ik ooit heb beleefd! En het was heel bijzonder! Ook spannend, eng, moeilijk, mooi en erg intensief!

Spelen met Snoetje is leuk geworden! Er ging wel een heleboel nog niet zoals het moest zijn, of zoals het beter had gekund, maar dat maakt niet uit! Voor een try-out was het superleuk! En het publiek heeft genoten! Dat is het allerbelangrijkste! Wauw, zoveel positieve reacties heb ik gehoord, ook van volwassenen! Ze vonden het echt een feestje, iemand voelde zich weer kind en iemand anders vond het weer heel inspirerend. Er waren ook lekker veel deelnemers voor de kleurplaatwedstrijd, en ik ben ook heel blij dat er ook kinderen in de zaal zaten en niet alleen maar bekenden van mij!

Ik ben ook erg blij met de hulp die ik heb gehad. Veel feedback, hulp en steun door het hele proces heen en met de techniek erachter!
Ook ben ik blij dat mensen wilden meespelen in de filmpjes voor de interactieve stukjes en dat ik hulp heb gehad met het verzamelen van 20 dozen en het inpakken ervan! Stiekem zitten er toch best veel mensen achter deze voorstelling. Theater maken kun je niet alleen!

Alvast wat screenshots, straks komt er nog een leuke compilatie:
telefoon.jpgkoningkoko.jpgwetenschapper.jpgtoren.jpgeieren.jpgknutselen.jpgventilator.jpgeinde.jpg